Οι Έλληνες δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεχίσουν την λιτότητα του ΔΝΤ!!!

15056490_10154068499066297_7451564241956119305_n

 

von George Cyros

Οι Έλληνες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις πολιτικές των ΗΠΑ που υποστηρίζουν το ΔΝΤ και ΤΤΙΡ, καθώς και τις πολιτικές στη Συρία και το Ιράκ, που δημιούργησε μια κόλαση από ένα χάος και χιλιάδες πρόσφυγες, μαζί με τη στάση των ΗΠΑ για την Τουρκία, λέει ο ανεξάρτητος Έλληνας ευρωβουλευτής Νότης Marias.

Η αστυνομία στην Αθήνα κατέφυγε στα δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θέλει να καθησυχάσει την Ευρώπη προς την δέσμευση της Ουάσινγκτον να συνεχίσει να είναι σύμμαχος του ΝΑΤΟ.
Οι Έλληνες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις πολιτικές των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, επειδή η κυβέρνηση Ομπάμα έχει την υποστήριξη του ΔΝΤ, η οποία έχει λάβει σκληρά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού. Επίσης, δεν είναι ικανοποιημένοι με την κυβέρνηση Ομπάμα, στο μέτρο που αφορά την ΤΤΙΡ ( Διατλαντικού εμπορίου επενδύσεων εταιρικής σχέσης ) η οποία είναι μια συμφωνία, η οποία δεν θα βοηθήσει την ελληνική οικονομία παρά μόνο τις πολυεθνικές εταιρίς. Επιπλέον, οι Έλληνες διαμαρτύρονται εξαιτίας των πολιτικών των ΗΠΑ στη Συρία και στο Ιράκ, η οποία στην πραγματικότητα έχουν δημιουργήσει μια κόλαση από ένα χάος και τώρα έχουμε χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Τέλος, υπάρχει ένα μήνυμα για τον κ Ομπάμα ότι οι ΗΠΑ δεν έχει λάβει μια σταθερή στάση κατά της Τουρκίας … έχουν τουρκικά μαχητικά έχουν την παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου και οι ΗΠΑ δεν έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια μια σταθερή στάση απέναντι στην Τουρκία. Αυτά είναι τα μηνύματα που όλοι οι διαδηλωτές στέλνουν στην αποστολή στου κ. Ομπάμα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s