Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γ.Καμίνη με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή

573caa2a86e28

 

 

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, στο υπουργείο Εσωτερικών.  

Στη  συνάντηση, η οποία  πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, έγινε εκτενής αναφορά στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, την ενίσχυση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και στο προσφυγικό. Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι η συμβολή του Δήμου Αθηναίων στη διαχείριση του προσφυγικού, καθώς και σε ευρύτερα ζητήματα ενίσχυσης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί να θεωρείται δεδομένη, εκφράζοντας τη διάθεση για στενότερη συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία του Υπουργείου με τον Δήμο Αθηναίων μπορεί σύντομα να αποδώσει καρπούς μέσω της κατάθεσης συγκεκριμένων και ολοκληρωμένων προτάσεων. Παράλληλα, επεσήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τα παραπάνω ζητήματα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s