ΜΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ !

γιαουρτόπιτα

 

 

 von Maria Moschou

ΥΛΙΚΑ: • 500 γρ. γιαούρτι • 220 γρ σιμιγδάλι ψιλό • 50 γρ ζάχαρη • 1 κουτ. γλυκού κοφτό σόδα • 4 κουτ. σούπας αμύγδαλο τριμμένο • ξύσμα λεμονιού Σιρόπι • 1 φλ. νερό • 150 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. 2. Λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Δεν θέλει πολύ χρόνο. 3. Φτιάχνετε και το σιρόπι βάζοντας το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και σιροπιάζετε το γλυκό μόλις βγει από το φούρνο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s